Imate problem sa zapušenom kadom??

MEGAVODA – ekipa za hitne intervencije na odgušenju i otpušenju kada su jedino pravo rešenje za brzo otklanjanje problema sa zagušenim i zapušenim tuš kadama. Zagušenje u kadama odnosno u tuš kabinama, može Vam priouzrokovati velike probleme u kući ili stanu. Odmah po konstatovanju zagušenja ne smete čekati da vreme prođe, jer čekanje može samo da oteža rešavanje problema.

Zagušena odnosno zapušena kadamože u kratkom vremenskom periodu da napravi pravi HAOS u kupatilu naročito ako zagušenje sprečava i oticanje vode iz podnog slinika, pa Vam savetujemo da po konstatovanju zapušenja HITNO pozovete našu stručnu službu.

Hitne intervencije na odgušenju odnosno otušavanju kuhinjske sudopere OBAVEZNO moraju biti otklonjene HITNO uz ne samo otklanjanje već i rešavanje uzroka problema zbog kojeg dolazi do zagušenja.

Zagušenja – začepljenje kada i tuš kabina najčešće prouzrokuje:

  • Mašinsko odgušenje kade spiralnom sajlom
    Mašinsko odgušenje kade spiralnom sajlom

    zagušenje usled nagomilanih naslaga prljavštine po zidovima cevi kao što su dlake, talog od kamenca i slično, u većini slučajeva ovo je lokalni kvar negde blizu same kade

Odgušenje se u većini slučajeva rešava sa spiralnim sajlama što u većini slučajeva TRAJNO rešava uzrok periodičnog začepljenja kade i odvoda, zato NE POKUŠAVAJTE SAMI da odgušite začepljenje jer sipanjem raznih hemikalija možete naneti štetu na kanalizacionim instalacijama ili na samoj kadi.

Služba za hitne intervencije MEGAVODA GARANTOVANO uspešno rešava sve znane i ne znane probleme vezane za zagušenu odnosno zapušenu kupatilsku kadu.

Pozovite našu terensku ekipu za HITNE INTERVENCIJE NA BROJ 061/22 96 338 i 063/19 85 572  i naša stručna ekipa vodoinstalatera za odgušenje kanalizacije će u najkraćem roku doći na Vašu adresu.

Ako problem zagušenja zahteva veći obim radova naši vodoinstalateri će koristiti opemu koja obezbeđuje zaštitu svih površina i same prostorije kako bi se izbegla oštećenja prostora i nanošenje štete.

Ako se problem nalazi u kanalizacionim cevima daleko od same kade, može se uraditi snimanje ili se mašinskim putem odgušiti i oćistiti kanalizaciona cev i na taj način rešiti problem.

Imajte na umu da za nas ne postoji problem koji ne možemo rešiti, nakon dugoogodišnjeg iskustva prošli smo kroz sve moguće uzroke problema i naučili mnogo.