Imate problem sa zapušenom i zagušenim odvodom??

MEGAVODA – ekipa za hitne intervencije na odgušenju i otpušenju kada su jedino pravo rešenje za brzo otklanjanje problema sa zagušenim i zapušenim kanalizacionim odvodima. Zagušenje u odvodu , može Vam priouzrokovati velike probleme u kući ili stanu. Odmah po konstatovanju zagušenja ne smete čekati da vreme prođe, jer čekanje može samo da oteža rešavanje problema.

Zagušena odnosno zapušen odvod može u kratkom vremenskom periodu da napravi pravi HAOS u kući ili stanu naročito ako je zagušenje globalno pa sprečava bilo kakvo oticanje vode, pa Vam savetujemo da po konstatovanju zapušenja HITNO pozovete našu stručnu službu.

Hitne intervencije na odgušenju odnosno otušavanju kuhinjske sudopere OBAVEZNO moraju biti otklonjene HITNO uz ne samo otklanjanje već i rešavanje uzroka problema zbog kojeg dolazi do zagušenja.

Zagušenja – začepljenje odvoda najčešće prouzrokuje:

  • Odgušenje i otčepljenje odvoda tipovi problema
    Odgušenje i otčepljenje odvoda tipovi problema

    prisustvo predmeta koji ne smeju da se odlažu u odvode što su najčešće krpe, tvrdi predmeti, nerastvorivi papiri, kese, limenke, flašice, kao i razni drugi predmeti koje smo tokom našeg rada pronalazili u odvodima,

  • oštećenje odvodnih cevi usled sleganja tla, nagnječenja, prodora korenja od drveća kroz cevi,
  • dotrajalosti cevi usled stare i neodržavane instalacije,

Odgušenje se u većini slučajeva rešava sa spiralnim sajlama što u većini slučajeva TRAJNO rešava uzrok periodičnog začepljenja kade i odvoda, zato NE POKUŠAVAJTE SAMI da odgušite začepljenje jer sipanjem raznih hemikalija možete naneti štetu na kanalizacionim instalacijama.

Služba za hitne intervencije MEGAVODA GARANTOVANO uspešno rešava sve znane i ne znane probleme vezane za zagušen odnosno zapušen odvod i kompletnu kanalizacionu instlaciju.

Pozovite našu terensku ekipu za HITNE INTERVENCIJE NA BROJ 061/22 96 338 i 063/19 85 572  i naša stručna ekipa vodoinstalatera za odgušenje kanalizacije će u najkraćem roku doći na Vašu adresu.

Ako problem zagušenja zahteva veći obim radova naši vodoinstalateri će koristiti opemu koja obezbeđuje zaštitu svih površina i same prostorije ili okoline ukoliko je problem lociran izvan objekta kako bi se izbegla oštećenja prostora i nanošenje štete.

Ako se problem nalazi u kanalizacionim cevima daleko od mesta pristupa instalaciji, može se uraditi snimanje ili se mašinama pod pritiskom WOMA (VOMA) odgušiti i oćistiti kanalizaciona cev TRAJNO i na taj način rešiti problem.

Imajte na umu da za nas ne postoji problem koji ne možemo rešiti, nakon dugoogodišnjeg iskustva prošli smo kroz sve moguće uzroke problema i naučili mnogo.