Imate problem sa zapušenim slivnikom??

MEGAVODA – ekipa za hitne intervencije na odgušenju i otčepljenju svih vrsta slivnika kako onih u objektima tako i spoljnih “gajger” slivnika, nudi jedino pravo rešenje za brzo otklanjanje problema sa zagušenim slivnicima. Zagušenje u slivnicima odnosno u podnim odvodima, može Vam priouzrokovati velike probleme. Odmah po konstatovanju zagušenja ne smete čekati da vreme prođe, jer čekanje može samo da oteža rešavanje problema.

Zapušeni odnosno zagušeni slivnici kako unutrašnji tako i spoljašnji su teški za čišćenje bez odgovarajuće opreme pa Vam savetujemo da po konstatovanju zapušenja HITNO pozovete našu stručnu službu. Naše terenske ekipe su opremljene najsavremenijom ručnom i mašinskom opremom za otčepljenje u odgušenje zapušenih slivnika (mašine, sajle, voma vozila i sl.)

Hitne intervencije na odgušenju odnosno otušavanju slivnika OBAVEZNO moraju biti otklonjene HITNO uz ne samo otklanjanje već i rešavanje uzroka problema zbog kojeg dolazi do zagušenja.

Zagušenja – začepljenje slivnika najčešće prouzrokuje:

Čišćenje slivnika mašinskim putem
Čišćenje podnog slivnika mašinom
  • zastoj usled ulaska nedozvoljenih predmeta unutar kanalizacionih cevi,
  • začepljenje usled nagomilavanja otpada u već delimično zapušene odvode,
  • zagušenje usled oštećenja cevi kanalizacione instalacije

NE POKUŠAVAJTE sami da rešite problem, nestručnim rukovanjem možete  pogoršati STANJE! Služba za hitne intervencije MEGAVODA GARANTOVANO uspešno rešava sve znane i ne znane probleme vezane za zagušene odnosno zapušene slivnike.

Pozovite našu terensku ekipu za HITNE INTERVENCIJE NA BROJ 061/22 96 338 i 063/19 85 572  i naša stručna ekipa vodoinstalatera za odgušenje kanalizacije će u najkraćem roku doći na Vašu adresu.

Ako problem zagušenja zahteva veći obim radova naši vodoinstalateri će koristiti opemu koja obezbeđuje zaštitu svih površina, ukoliko obim radova zahteva i dodatne radove naš tim stručnih vodoinstalatera će Vam izvesti sve potrebne radove i sve površine vratiti u prvobitno stanje.

Ako se problem ne može konstatovati klasičnim putem, može se uraditi snimanje ili se mašinskim putem odgušiti i oćistiti kanalizaciona cev odnosno slivnik i na taj način rešiti problem.

Imajte na umu da za nas ne postoji problem koji ne možemo rešiti, nakon dugoogodišnjeg iskustva prošli smo kroz sve moguće uzroke problema i naučili mnogo.