Imate problem sa zapušenom sudoperom??

MEGAVODA – ekipa za hitne intervencije na odgušenju sudopera su jedino pravo rešenje za brzo otklanjanje problema sa zagušenim sudoperama. Zagušenje u sudoperama odnosno u kuhinjskim odvodima, može Vam priouzrokovati velike probleme u kući ili stanu. Odmah po konstatovanju zagušenja ne smete čekati da vreme prođe, jer čekanje može samo da oteža rešavanje problema.

Zagušena odnosno zapušena sudopera može u kratkom vremenskom periodu da napravi pravi HAOS u kuhinji, pa Vam savetujemo da po konstatovanju zapušenja HITNO pozovete našu stručnu službu.

Hitne intervencije na odgušenju odnosno otušavanju kuhinjske sudopere OBAVEZNO moraju biti otklonjene HITNO uz ne samo otklanjanje već i rešavanje uzroka problema zbog kojeg dolazi do zagušenja.

Zagušenja – začepljenje kuhinjske sudopere najčešće prouzrokuje:

Odgusenje sudopere
Odgušenje sudopere
  • Zagušenje direktno u cevi kod ulaska sifona sudopere u zid u najvećem broju slučajeva uzrokovano taloženjem masti i raznih otpadaka od hrane koji prođu kroz grlo sifona direktno iz sudopere,
  • Zagušenje u kanalizacionoj instalaciji dalje od sifona sudopere, što takođe može biti prouzrokovano taloženjem predmeta ili čak oštećenjem cevi, tačan uzrok se ne retko utvrđuje snimanjem kamerom,

NE POKUŠAVAJTE sami da rešite problem, nestručnim rukovanjem možete  pogoršati STANJE! Služba za hitne intervencije MEGAVODA GARANTOVANO uspešno rešava sve znane i ne znane probleme vezane za zagušenu odnosno zapušenu kuhinjsku sudoperu.

Pozovite našu terensku ekipu za HITNE INTERVENCIJE NA BROJ 061/22 96 338 i 063/19 85 572  i naša stručna ekipa vodoinstalatera za odgušenje kanalizacije će u najkraćem roku doći na Vašu adresu.

Ako problem zagušenja zahteva veći obim radova naši vodoinstalateri će koristiti opemu koja obezbeđuje zaštitu svih površina i same prostorije kako bi se izbegla oštećenja prostora i nanošenje štete.

Ako se problem nalazi u kanalizacionim cevima daleko od same sudopere, može se uraditi snimanje ili se mašinskim putem odgušiti i oćistiti kanalizaciona cev i na taj način rešiti problem.

Imajte na umu da za nas ne postoji problem koji ne možemo rešiti, nakon dugoogodišnjeg iskustva prošli smo kroz sve moguće uzroke problema i naučili mnogo.