Imate problem sa zapušenom WC šoljom??

MEGAVODA – ekipa za hitne intervencije na odgušenju WC šolja su jedino pravo rešenje za brzo otklanjanje problema sa zagušenim WC šoljama. Zagušenje u WC šolji može Vam priouzrokovati velike probleme u kući ili stanu. Odmah po konstatovanju zagušenja ne smete čekati da vreme prođe, jer čekanje može samo da oteža rešavanje problema.

Zagušena WC šolja je velika pretnja po vaše zdravlje i s toga bi trebalo da HITNO pozovete našu stručnu službu. Kao što znate kroz wc šolju i fekalnu kanalizaciju protiče fekalna smesa prepuna bakterija i štetnih mikroorganizama.

Hitne intervencije na odgušenju WC solja OBAVEZNO moraju biti otklonjene HITNO uz ne samo otklanjanje već i rešavanje uzroka problema zbog kojeg dolazi do zagušenja.

Zagušenja WC šolje najčešće prouzrokuje:

odgusenje wc solje
Odgusenje wc solje
  • Zagušenje direktno u WC šolji najverovatnije uzrokovano ubacivanjem nekog čvrstog predmeta koji se zaglavio u sifonu šolje,
  • Zagušenje odvodne kanalizacione fekalne cevi, koje može biti blizu šolje ili u nepovoljnijem slučaju negde dalje u samoj fekalnoj kanalizaciji

NE POKUŠAVAJTE sami da rešite problem, nesstručnim rukovanjem možete  pogoršati STANJE! Služba za hitne intervencije MEGAVODA GARANTOVANO uspešno rešava sve znane i ne znane probleme vezane za zagušenu WC šolju.

Pozovite našu terensku ekipu za HITNE INTERVENCIJE NA BROJ 061/22 96 338 i 063/19 85 572  i naša stručna ekipa vodoinstalatera za odgušenje kanalizacije će u najkraćem roku doći na Vašu adresu.

Ako se problem zagušenja nalazi u samoj WC šolji, naši vodoinstalateri će koristiti opemu koja obezbeđuje zaštitu sanitarnih površina, a može uspešno izvršiti odgušenje WC šolje.

Ako se problem nalazi u kanalizacionim cevima ispod nivoa WC šolje, može se uraditi demontaža WC šolje i onda se mašinskim putem odgušiti i oćistiti kanalizaciona cev i na taj način rešiti problem.

Imajte na umu da za nas ne postoji problem koji ne možemo rešiti, nakon dugoogodišnjeg iskustva prošli smo kroz sve moguće uzroke problema i naučili mnogo.